Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Σκυλί κυνηγού της Κοζάνης δέχτηκε θανατηφόρα επίθεση από αγέλη τριών λύκων

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στην περιοχή Βατερού και κατά την διεξαγωγή λαγοκυνηγιού, το 6 χρονο σκυλί ιδιοκτησίας του μέλους του Κυνηγητικού Συλλόγου Κοζάνης Ν.Μ. δέχτηκε θανατηφόρα επίθεση από αγέλη...
τριών τουλάχιστον λύκων. Το συμβάν έγινε σε μικρή απόσταση από τον κυνηγό και ο χρόνος που μεσολάβησε μέχρι την εύρεση του πτώματος ήταν μόλις 5 λεπτά. Πλέον το ζητούμενο σε κάθε κυνηγετική έξοδο δεν είναι το θήραμα αλλά να επιστρέψουν οι κυνηγοί με όλα τα σκυλιά τους υγιή. Τα περιστατικά επιθέσεων σε σκύλους αυξάνονται συνεχώς. Η Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης συλλέγει , καταγράφει και επεξεργάζεται αυτά τα δεδομένα με σκοπό την καλύτερη αξιοποίησή τους. Παρακαλούνται όσοι κυνηγοί έχουν παρόμοιο περιστατικό να επικοινωνούν άμεσα με τον Κυνηγετικό Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...