Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Γ’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πήγασος Χιλιοδένδρου-Σειρήνα Γρεβενών 3-9

Η απειρία σε συνδυασμό με τις απουσίες βασικών αθλητριών, οδήγησαν την νεοσύστατη ομάδα της Ένωσης Βοϊου/ Πήγασος Χιλιοδένδρου σε μία βαριά ήττα με το επιβλητικό σκορ...
3-9 από την πρωτοπόρο και αήττητη Σειρήνα Γρεβενών,ωστόσο, όμως το κέρδος που απεκόμισαν ήταν οι εμπειρίες που απέκτησαν.

12 γκολ σημειώθηκαν στον αγώνα που η ομάδα της Σειρήνας κυριαρχούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σκοράροντας 9 γκολ και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες! 

5 γκολ από την Κατερίνα Λισγάρα, 2 από τη Γεωργία Κωσταρέλλα, 1 γκολ η Ευαγγελία Λάλλου, 1 η Σοφία Ισπογλίδου, ενώ 1 δοκάρι είχε η Αναστασία Αγγελίδου! 

Η ομάδα της Ένωσης Βοϊου, Πήγασος Χιλιοδένδρου αν και φανερά αδύναμη καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφερε να πετύχει 3 γκολ με τις Γκόγκου, Δρακάκη και Αποστολίδου.



πηγη

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...