Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Πάγωσε" το βλέμμα της στον αέρα της εκπομπής!

Σοκαρισμένο το πλατό!
"Πάγωσε" το βλέμμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν άκουσε όλα όσα είπε η Μαρία Αντωνά. Η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας...

δε δίστασε και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ό,τι της συνέβη!

Η εκπομπή «Happy Day» δεν ξεκίνησε με τον καθιερωμένο τρόπο που ξεκινά καθημερινά, καθώς η Μαρία Αντωνά θέλησε να διηγηθεί on air μία ιστορία που συγκλόνισε την ίδια.

Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αποκάλυψε πως ο λόγος που εχθές έλειπε από την εκπομπή ήταν γιατί είχε πέσει θύμα ληστείας. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά, κάποιοι επιτήδειοι έκλεψαν το αυτοκίνητο της.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης ήταν ότι την ίδια χρονική στιγμή, έκλεψαν και το αμάξι της Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είναι συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου. Η Μαρία Αντωνά είχε ένα fiat ενώ η Βουλγαράκη ένα smart.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...