Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα ζοριστούν αρκετά τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα εξελιχθεί πολύ όμορφα για τα περισσότερα , αλλά υπάρχουν και μερικά που θα ζοριστούν αυτόν τον μήνα.



#Καρκίνος
Οι καρκίνοι θα ζήσουν ένα αρκετά έντονο μήνα με καβγάδες και εντάσεις τόσο στα επαγγελματικά τους όσο και στα ερωτικά.

#Ζυγός
Οι Ζυγοί θα νιώσουν εντάσεις στην οικογένειά τους και θα νιώσουν πιο έντονα από ποτέ ότι οι δικοί τους άνθρωποι παρεμβαίνουν στη ζωή τους.

#Κριός
Ο Κριός θα νιώσει εντάσεις στη δουλειά του γιατί το αφεντικό του θα του δώσει περισσότερες ευθύνες χωρίς να βελτιώσει και τον μισθό του.

#Λέων
Οι λέοντες θα δυσκολευτούν στη δουλειά αυτόν τον μήνα γιατί θα υπάρξουν τσακωμοί με τους συναδέλφους σας. Μπορεί να μην φταίτε εσείς αλλά κρατήστε την ψυχραιμία σας και αυτή η φάση θα περάσει.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος περνάει δύσκολες ώρες γιατί νιώθει μια μελαγχολία χωρίς να ξέρει τον λόγο. Μην ανησυχείς, μόλις περάσει ο μήνας θα νιώσεις αμέσως καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...