Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

«Σχολικό Κτίριο Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης στα Γρεβενά – Δημοπράτηση τριών νέων ενεργειακών αναβαθμίσεων σχολικών μονάδων»

Στην δημοπράτηση τριών ακόμη έργων ενεργειακών αναβαθμίσεων σχολικών κτιρίων, συνολικού προϋπολογισμού 665.000€ προχώρησαν οι υπηρεσίες του Δήμου Γρεβενών.

Έτσι μετά το 2ο Δημοτικό...

που δημοπρατήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με προϋπολογισμό 258.548,39€, σειρά πήραν:

το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών με προϋπολογισμό έργου 231.774,19€,

το 6ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών με προϋπολογισμό έργου 238.225,81€

και το 7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών με προϋπολογισμό έργου 194.919,35€ το οποίο μάλιστα με τις προβλεπόμενες παρεμβάσεις μετατρέπεται σε κτίριο μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης (ενεργειακή κατηγορία Α+).

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που είναι η 6,9 και 10 Μαρτίου 2020 αντίστοιχα για κάθε σχολείο.

Τα έργα μετά από πρόταση που υπέβαλλε ο Δήμος Γρεβενών, χρηματοδοτούνται πλήρως από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας / ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγκεκριμένα από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...