Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Σεμινάριο για Κτήρια Μηδενικής Κατανάλωσης

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Γρεβενών ενημερώνουν τα μέλη του Τ.Ε.Ε. ότι από 1 Ιανουαρίου 2020 όλα τα νέα κτίρια θα πρέπει να μελετώνται ως Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης. Για την ενημέρωση των μηχανικών στα...
παραπάνω θέματα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών συνδιοργανώνει με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Τεχνική Εκδήλωση με θέμα: «Σχεδιασμός Κτίριων Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και την ελληνική πραγματικότητα». 

Στην Εκδήλωση θα παρουσιαστούν παραδείγματα, προτάσεις αλλά και προβληματισμοί για το σωστό σχεδιασμό ενός κτιρίου nZEB. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κτίριο ΤΕΕ/ΤΚΜ, Μ. Αλεξάνδρου 49, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρες 11:00-14:00. 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, απαιτείται εγγραφή στο ακόλουθο link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmIs3q5cag7M79s7mPChdU4- kyNkVExDDfefRDnjwTbI4FVw/viewform Το Τ.Ε.Ε. συνεχίζει να αποτελεί το σπίτι όλων των μηχανικών. Με συναδελφική εκτίμηση, Τα μέλη της ΝΕ Γρεβενών ΤΕΕ-ΤΔΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...