Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Διευθυντής και φροντιστής οίκου ευγηρίας βίαζαν 21χρονη τρόφιμο

Ποινή φυλάκισης 11 ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε 51χρονο και 49χρονο, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για την σεξουαλική κακοποίηση 21χρονης, τρόφιμου οίκου ευγηρίας στη...
Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο είναι ο γιος του ιδιοκτήτη και Διευθυντής του οίκου ευγηρίας, ενώ ο δεύτερος φροντιστής.

Η 21χρονη με νοητική στέρηση, ήταν τρόφιμος του οίκου ευγηρίας, μεταξύ Οκτωβρίου 2016 και Φεβρουαρίου 2017, ενώ όταν κατάφερε να διαφύγει, μετέβη στην οικία της πεζή και στη συνέχεια, με την συνοδεία του κηδεμόνα της, προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, η 21χρονη βιάστηκε κατ’ επανάληψη τόσο από τον φροντιστή, όσο και από τον γιο του ιδιοκτήτη, ο οποίος εργάζεται ως ψυχολόγος.

Όπως κατήγγειλε όλα ξεκίνησαν ένα μήνα μετά την παραπομπή της στον οίκο ευγηρίας, όπου ο γιος τους ιδιοκτήτη, ο ψυχολόγος, της παραχώρησε το μπάνιο του προσωπικού και ενώ πλενόταν, της επιτέθηκε και την βίασε. Στην συνέχεια ακολούθησαν και άλλες φορές όπου έπεσε θύμα βιασμού. Επίσης κατήγγειλε ότι ο συγκεκριμένος, σε αρκετές περιπτώσεις, την έβριζε και την τραβούσε από τα μαλλιά, ενώ ήταν αυτός που «έκανε την αρχή».

Σε ότι αφορά τον φροντιστή, η 21χρονη ανέφερε ότι την «κέρασε» κάνναβη και έτσι ήρθαν κοντά και έκαναν παρέα, ενώ όταν πήγαινε στο δωμάτιο του, την χαστούκιζε και την βίαζε. Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, αυτό γινόταν χωρίς τη θέληση της και επειδή τον φοβόταν, αφού την είχε χτυπήσει κάποιες φορές.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί και τρίτο πρόσωπο, τρόφιμος του οίκου ευγηρίας, ο οποίος επίσης ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, στην παρουσία μάλιστα και ενός εκ των δύο κατηγορουμένων. Ωστόσο, το εν λόγω πρόσωπο απεβίωσε.

ΠΗΓΗ

reporter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...