Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Σταδιακά θα ανοίξουν τα σχολεία - Μένουν κλειστά Δημοτικά και νηπιαγωγεία!

Στις 11 Μαΐου θα ξεκινήσουν ξανά τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου, μια εβδομάδα μετά θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου αλλά και το Γυμνάσιο ενώ τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία θα...
παραμείνουν κλειστά, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός στο μήνυμά του προς τους πολίτες για το σχέδιο σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, τα σχολεία θα λειτουργήσουν με άλλους κανόνες που θα περιορίσουν -όσο αυτό είναι εφικτό- τον συγχρωτισμό. Επιπλέον, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα εξακολουθεί να υποστηρίζει παιδιά τα οποία, για ειδικούς λόγους, δεν πρέπει να έρθουν στη τάξη.

Όσο αφορά τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι "ενδέχεται, να ανοίξουν την 1η Ιουνίου και μόνο αν είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η πορεία της επιδημίας βαίνει καθοδικά". Διευκρίνισε επίσης, ότι η Υπουργός Παιδείας, η οποία βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με την Επιτροπή Επιστημόνων για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή των μέτρων προστασίας των παιδιών αλλά και των εκπαιδευτικών, θα κάνει μια πιο αναλυτική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...