Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

«Αιχμηρό» σκετσάκι από Μυστακίδη για τα έκτακτα μέτρα: «Πουθενά δεν αναφέρεται η μουσική και οι... μουσικοί» (Video)

Στιγμιότυπο από το σκετσάκι του Δημήτρη Μυστακίδη

Μέσω ενός ιδιαίτερου βίντεο, ο γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Μυστακίδης αναδεικνύει με σαφήνεια και χιούμορ τα προβλήματα που...

αντιμετωπίζει ο κλάδος, μετά το «lockdown» λόγω του κορονοϊού.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης και ο... εαυτός του (ως διαφορετικά μέλη μίας κομπανίας) πρωταγωνιστούν σε ένα ιδιαίτερο σκετς, στο οποίο γίνεται αναφορά στα έκτακτα μέτρα τα οποία ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τη στήριξη των κλάδων που πλήττονται λόγω του Covid-19.

Στο βίντεο, ο γνωστός μουσικός κάνει αναφορά και στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σχολιάζοντας το γεγονός πως στο πακέτο των μέτρων: «Δεν αναφέρεται ούτε η μουσική, ούτε και οι μουσικοί», αλλά και η ατάκα: «Καλά εμάς μας έχουν χε...νους. Δέκα χρόνια με την κρίση και τώρα με αυτό μας τελειώσανε. Λέτε να κάνουμε τη μπάντα φιλαναγνωστική λέσχη;»

Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο προφίλ του Δημήτρη Μυστακίδη στο facebook, κλείνει με το εξής μήνυμα: «Η μουσική για κάποιους είναι απόλαυση, αλλά για άλλους επάγγελμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...