Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Το απίστευτο κόλπο για την τέλεια ομελέτα

Το να φτιάξουμε την τέλεια, αφράτη ομελέτα μπορεί να φαίνεται πολύ εύκολο αλλά πάντα οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. 

Ανακαλύψαμε λοιπόν ένα απίστευτο κόλπο που αξίζει να δοκιμάσετε.


Έχουμε ξαναγράψει για τους τρόπους που μπορεί να ψηθεί τέλεια ένα αβγό ή την τεχνική για να φτιάξουμε την τέλεια ομελέτα αφού τα αβγά είναι από τα αγαπημένα μας υλικά. Ο τρόπος που είδαμε στο YouTube του ChefSteps ομολογουμένως μας εντυπωσίασε και δεν τον είχαμε δοκιμάσει. Μην φανταστείτε κάτι πολύπλοκο -η ομελέτα εξάλλου είναι απλό φαγητό- αυτό που συμβουλεύει η ομάδα δημιουργίας του video είναι να βράσετε τα χτυπημένα αβγά. Ναι, σωστά διαβάσατε, βράζοντας γράφουμε. 


Ξεχάστε λοιπόν τα τηγάνια και βάλτε στη φωτιά μια κατσαρόλα και βράστε νερό. Το βραστό νερό μεταφέρει τόσο γρήγορα τη θερμότητα και τα αβγά «φουσκώνουν» και ψήνονται εξίσου γρήγορα και γίνονται πολύ αφράτα. Μόλις είναι έτοιμα, τα βγάζετε από την κατσαρόλα-ίσως μια τρυπητή κουτάλα να βοηθήσει καλύτερα-, τα αφήνετε λίγο να στραγγίξει το νερό ρίχνοντάς τα σε ένα σουρωτήρι, τα πατάτε με ένα πιρούνι και τα σερβίρετε πασπαλίζοντας με μπαχαρικά ή μυρωδικά της επιλογής σας.

Δείτε το Video...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...