Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Ποιοι προωθούν τον Ανδρέα Πάτση για υφυπουργό Αθλητισμού ή Δικαιοσύνης

Οι περισσότεροι, αγνοούσαν το όνομα Ανδρέας Πάτσης, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Όμως, εν μια νυχτί, έγινε διάσημος. Όταν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την καλλονή δημοσιογράφο,...
Βίκυ Παπαλουκά.

Κουμπάροι ήταν το ζεύγος Πέτσα, ναι, του κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης. Το παρών στο γάμο έδωσαν μεταξύ άλλων ο Θάνος Πλεύρης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τη σύζυγό του, Ελένη Καρβελά, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Μάγδα Τσέγκου κ.α.

Φίλος – όπως λέει – της Ντόρας Μπακογιάννης αλλά και γνωστού επιχειρηματία, έχει μεγάλες πολιτικές βλέψεις, παρά το γεγονός πως τα ΜΜΕ τον έχουν στήσει στον τοίχο για κάποιες… παρασπονδίες του, που μόνο ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά. Για παράδειγμα, έχουν γράψει πως διατηρεί εισπρακτική εταιρεία, άλλοι έχουν επισημάνει πως το πόθεν έσχες του πρέπει να ελεγχθεί περισσότερο.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν ιδρώνει με όσα γράφονται. Κανείς δεν ξέρει το λόγο. Θεωρεί τον εαυτό του ισχυρό, που δεν μπορεί κανείς να τον ακουμπήσει, εξαιτίας των άριστων σχέσεων που διατηρεί με σημαντικούς φίλους του.

Και το PIPERATA.GR, σας είχε ενημερώσει στο παρελθόν πως το «χαρτί» Πάτσης παίζει πολύ δυνατά για τον επόμενο ανασχηματισμό, ορισμένοι δε τον «στέλνουν» ήδη στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, συγκεκριμένοι στα μίντια, έχουν γράψει πως θα είναι αντικαταστάτης του υφυπουργού, Δημήτρη Κράνη, καθώς κάποιοι ήδη του έχουν κολλήσει τον ταμπέλα «ανύπαρκτος», για άγνωστο λόγο. Κάνοντας μια «βόλτα» στο διαδίκτυο, γράφοντας τη λέξη «ανύπαρκτος Κράνης» στο google, θα καταλάβετε ποια είναι η… πηγή.

Κάποιοι άλλοι τον «βλέπουν» ως υφυπουργό Αθλητισμού.

Το σίγουρο είναι πως το όνομα του Ανδρέα Πάτση θα ακούγεται όλο και πιο πολύ το επόμενο διάστημα. Λογικά, ο ίδιος πρέπει να έχει αγοράσει υπουργικό κουστούμι, περιμένοντας καρτερικά να πάει στο Προεδρικό Μέγαρο για να ορκιστεί.

Και όπως έχει πει ο Εθνάρχης, Κωνσταντίνος Καραμανλής, «στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται». Για να δούμε σε ποια από τις δύο κατηγορίες θα συμπεριληφθεί η υφυπουργοποίηση Πάτση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...