Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΦΠΑ 13% ΕΩΣ 30-04-21

Θυμίζουμε σε όλους τους συναδέλφους των καταστημάτων Υ.Ε, ότι η μείωση ΦΠΑ στο 13% θα ίσχυε έως τον Οκτώβριο του 2020. Λόγω όμως των εκτάκτων οικονομικών συνθηκών που δημιούργησε ο...
κορονοϊός, η μείωση του ΦΠΑ θα συνεχιστεί έως 30-04-2021.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ επίσης ότι με επανειλημμένα έγγραφά μας το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. έχει ζητήσει από τα συναρμόδια Υπουργεία (Οικονομίας – Εργασίας –Ανάπτυξης – Τουρισμού), ο μειωμένος ΦΠΑ να μην επανέλθει στο 24%. Γνωστό είναι και στην κυβέρνηση αλλά και σε εμάς, που δραστηριοποιούμεθα στην Εστίαση και Διασκέδαση, ότι η επαναφορά του ΦΠΑ στο 24% δημιουργεί μεγάλη φοροδιαφυγή και μείωση των εσόδων. Έχει αποδειχθεί και έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών ότι η μείωση του ΦΠΑ στο 13% επέφερε περισσότερα έσοδα από ότι στο 24%.

Έκκληση απευθύνουμε στα Επιμελητήρια – Σωματεία και πάσης φύσεως οργανώσεις να στηρίξουν να μην επαναφερθεί ο ΦΠΑ στο 24% αλλά να παραμένει στο 13%.


Με εκτίμηση 
Ο Πρόεδρος 
Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...