Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

«Όταν η γυναίκα τα έχει δώσει όλα»: Η φωτογραφία από τις φωτιές που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δύσκολη μέρα ήταν η 9 Σεπτεμβρίου για την πυροσβεστική και την πολιτική προστασία. Σύμφωνα με τα στοιχεία μέχρι τις 7 το απόγευμα είχαν ξεσπάσει...
71 πυρκαγιές.

Ένα από τα δύσκολα μέτωπα ήταν στην Ανάβυσσο Αττικής. Μάλιστα η πυροσβεστική με την πολιτική προστασία προχώρησαν στην εκκένωση ενός οικοτροφείου με παιδιά.

Ο Άρης Μεσσήνης για λογαριασμό του Γαλλικού πρακτορείου απαθανάτισε τη μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες. Ο Δημήτρης Μεσσήνης δημοσίευσε μέσω facebook τρεις φωτογραφίες όπου έγιναν viral σε λίγες ώρες.

Στις εικόνες αποτυπώνεται η προσπάθεια μιας γυναίκας της πολιτικής προστασίας να συνδράμει στην κατάσβεση. Η γυναίκα αποθεώθηκε από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων εκφράζοντας μάλιστα τον θαυμασμό τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...