Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΛΕΝΗ ΓΡΙΒΑ - "Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΥ" (ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

Η Ελένη Γρίβα κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο μ’ ένα τραγούδι άκρως ρυθμικό και ανεβαστικό που θα μας συνεπάρει αυτό το καλοκαίρι. «Η μέρα της ελευθερίας μου» είναι ο τίτλος του τραγουδιού και έχει την υπογραφή του...
καταξιωμένου Βασίλη Δήμα σε μουσική και στίχους. Την οπτικοποίηση του τραγουδιού ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος, ενώ την ενορχήστρωση και παραγωγή έκανε ο Αντρέας Γιατράκος.

«Η μέρα της ελευθερίας μου» κυκλοφορεί από τη Sonar music plus.

Γεννήθηκε και ζεί στην Αθήνα. Σπούδασε παιδαγωγικό νηπιαγωγών στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έκανε μαθήματα φωνητικής κ πιάνου όπως επίσης μαθήματα κλασικού μπαλέτου για 11 χρόνια. Τραγουδάει επαγγελματικά 12 χρόνια ενώ έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως: Γονίδη, Αδαμαντίδη, Αργυρό, Άντζελα Δημητρίου, Ηλία Βρεττό, χάρη Βαρθακούρη, Στέλιο Διονυσιου, κ πολλά αλλά, έχοντας ως στόχο τη σημαντική τους πορεία.


https://www.youtube.com/watch?v=rcTL-ZJN1T4&feature=emb_title

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...