Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕΓΑ-ΣΟΚ: Έγγραφο της Παγκόσμιας Τράπεζας αναφέρει ότι το…ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COVID-19 θα λήξει τον Μάρτιο του 2025! ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη
Τα έγγραφα του προγράμματος στρατηγικής ετοιμότητας και απόκρισης COVID-19 (Strategic Preparedness and Response Program) της Παγκόσμιας Τράπεζας, με την ένδειξη...

“Για επίσημη χρήση και μόνον”, προσδιορίζουν το τέλος του προγράμματος COVID-19 της Τράπεζας ως το Μάρτιο του…2025, περισσότερο από τέσσερα χρόνια μακριά από την τρέχουσα ημερομηνία (διαβάστε τη σελίδα 1 από 60).

Τα έγγραφα του προγράμματος στρατηγικής ετοιμότητας (πατήστε εδώ)

Η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος ήταν ο Απρίλιος 2020.

Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Επί…ΤΣΙΠΡΑ, το 2017, είχαν παραγγελθεί τέστ διάγνωσης για τον…COVID-19…!!!, σας αποκαλύψαμε ότι από το 2017, η κυβέρνηση Τσίπρα είχε αρχίσει να παραγγέλνει πολλά τέστ διάγνωσης για τον…COVID-19!!!

Η συνέχεια του άρθρου.... ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...