Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΩΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Η κυβέρνηση, παρόλο τις εκκλήσεις μας για την υποχρεωτική μείωση των ενοικίων 40% έως τέλος του 2020, ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει νομοθετήσει τελείως διαφορετικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα:

1.    Με τον Νόμο 4722/2020 νομοθετήθηκε η προαιρετική συμφωνία του ιδιοκτήτη με τον ενοικιαστή. Για την διαδικασία όμως ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ των ενδιαφερομένων μερών η κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει τι θα ισχύει ακριβώς.

2.    Γνωστοποιούμε επίσης ότι όσοι συνάδελφοι επιχειρηματίες νοικιάζουν κτίρια – καταστήματα, που ιδιοκτήτες είναι νομικό πρόσωπο (Ασφαλιστικά ταμεία – Γηροκομεία – Σωματεία – Φιλανθρωπικά ιδρύματα κ.λ.π.) εξαιρούνται από την ευεργετική ρύθμιση των ενοικίων.

Τούτο αποτελεί μια κατάφωρη ΑΔΙΚΙΑ εις βάρος πολλών συναδέλφων.

Βέβαια η άδικη εξαίρεση των ενοικιαστών θα έχει ως αποτέλεσμα να εγκαταλειφθούν τα ακίνητα από τους ενοικιαστές, να κλείσουν οι επιχειρήσεις και να αυξηθεί η Ανεργία.  

      

Με εκτίμηση

                                                              Ο Πρόεδρος

                                                    Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...