Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση βουλευτή Α. Πάτση με Πρωθυπουργό του Κοσσόβου: Επίκεντρο ο οικονομικός τομέας

Τον Έλληνα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση, υποδέχτηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός του Κοσσόβου, Avdullah Hoti. Συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, τη διαχείριση της καταπολέμησης της πανδημίας COVID-19, το σχέδιο για οικονομική ανάκαμψη,... την τελική διαδικασία διαλόγου μεταξύ της Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου και της Σερβίας, η οποία πρέπει να τελειώσει με αμοιβαία αναγνώριση , καθώς και τις σαφείς προσδοκίες του Κοσσυφοπεδίου για ένταξη στις ευρωατλαντικές δομές. Ο Χότι επαίνεσε τις καλές σχέσεις μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Ελλάδας, καθώς και τις ευκαιρίες για εμβάθυνση περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, με ιδιαίτερη έμφαση στον οικονομικό τομέα. 

Ο πρωθυπουργός τόνισε τη σημαντικότητα της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας – Κοσσόβου και το ρόλο της χώρας μας στη διαδικασία ένταξης στις ευρω-ατλαντικές δομές. Ο Έλληνας βουλευτής Ανδρέας Πατσής ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Χότι για την υποδοχή και τόνισε ότι η Ελλάδα συνεχίζει να υποστηρίζει όλες τις διαδικασίες στο Κοσσυφοπέδιο, υποστηρίζοντας ενεργά τις φιλοδοξίες του λαού του Κοσσυφοπεδίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...