Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Επιστολή χωρίς νόημα

Στις 2 Ιουλίου είχα αναρτήσει και δημοσιεύσει ένα σύντομο άρθρο για την επίσκεψη του κ. Μουσουρούλη στην Δυτ. Μακεδονία, όταν επισκέφτηκε και τα Γρεβενά. Είχα επισημάνει στο άρθρο μου και είχα προειδοποιήσει ότι αυτός ο κύριος δεν ανέφερε ποτέ την λέξη... Γρεβενά στις τοποθετήσεις του και είχα καταλήξει με κεφαλαία γράμματα μάλιστα στη φράση: «…ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;».

    Μάλλον κανείς δεν κατάλαβε και ο κυβερνητικός Βουλευτής δεν προέβη σε καμιά κίνηση να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις που εμφανίζονται πλέον δυσμενέστατες για τα Γρεβενά που αδικούνται κατάφορα και είμαστε ακόμα στην αρχή.

Αγαπητέ μου Ανδρέα,

   Ζητώντας  προφανώς ενισχύσεις σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, πρόσθεσες στο πάνελ και τους δύο Δημάρχους και βάλεις με την επιστολή αυτή προς κάθε κατεύθυνση χωρίς όμως νόημα, δίνοντας την εντύπωση πως δεν έχει κατανοήσει ακόμη τον θεσμικό σου ρόλο ενώ σταμάτα επιτέλους τις ανούσιες ερωτήσεις.

Αγαπητέ Ανδρέα,

    Ποιούς επικαλείσαι; Σε ποιους απευθύνεσαι; Σε υπηρεσιακούς παράγοντες; Στην Περιφέρεια; Στους κατώτερους υπαλλήλους; Σε κάποιους αγνώστους;

    Η πολιτική της απολιγνιτοποίησης είναι ένα αντικείμενο της Κεντρικής εξουσίας και της Κυβέρνησης την οποία εσύ εκπροσωπείς!!! Να είσαι σίγουρος πως θα έλθει και η σειρά της Περιφέρειας όταν θα χρειαστεί να αποτιμήσουμε την πολιτική και τον σχεδιασμό της.

    Έχεις καταλάβει την δύναμη σου, έχεις συνειδητοποιήσει ότι μπορείς να βγαίνεις στο βήμα της Βουλής και να υπερασπίζεσαι νομοθετικά στον τόπο σου, συντάσσοντας νόμους και ζητώντας την ψήφισή τους;

    Επισκέπτεσαι συχνά τους Υπουργούς; Απαιτείς προγράμματα για τον Νομό σου; Συγκρούεσαι αν χρειαστεί μαζί  τους; Εναντιώνεσαι στο άδικο που κάποιοι προωθούν, αφήνοντας στο περιθώριο τα Γρεβενά; Βάσει του Συντάγματος των Ελλήνων εκπροσωπείς τον Γρεβενιώτικο λαό και υποχρεούσαι να τον υπερασπίζεσαι με όλες σου τις δυνάμεις.

    Εσύ μπαίνεις μπροστά και συντονίζεις όλο το πολιτικό σύστημα του Νομού, εσύ παίρνεις πρωτοβουλίες και φυσικά όχι τουφεκιές στον αέρα.

    Ξέρεις πόσες φορές βγήκα στο βήμα της Βουλής; Ξέρεις  πόσους νόμους έχω συντάξει και έχουν ψηφιστεί για τα Γρεβενά;

    Θα σταματήσω σήμερα εδώ για να σου επισημαίνω πως εμείς που μείναμε και ριζώσαμε στα Γρεβενά, αγωνιούμε για το μέλλον της περιοχής και των παιδιών μας και θα παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις να δώσουμε στον τόπο μας την θέση που του αξίζει στο οικονομικό και αναπτυξιακό γίγνεσθαι της χώρας.

     Περιμένω να ακολουθήσεις και εσύ την ίδια διαδρομή και να πορευτούμε μαζί σε έναν επίπονο δρόμο, γιατί αγαπητέ Ανδρέα η πολιτική είναι πολύ δύσκολη ενασχόληση και μπορούμε να πετύχουμε όταν είμαστε όλοι μαζί και στοχεύουμε στον πραγματικό στόχο, γιατί για τα αγαπημένα μας Γρεβενά δεν είμαστε αντίπαλοι.

Μετά τιμής,

Κυριάκος Ταταρίδης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

 Πρώην Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...