Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ενημέρωση για covid-19

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  από 20 /11 έως 22/11  είναι τα εξής:

Στην ΠΕ Γρεβενών

·        Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά 6  κρούσματα εκ των οποίων 3 στο Δήμο Γρεβενών και 3 στο Δήμο Δεσκάτης.

·        Το  Σάββατο 21 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά 18  κρούσματα  εκ των οποίων 13 στο Δήμο Γρεβενών και 5 στο Δήμο Δεσκάτης.

·        Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά 5  κρούσματα εκ των οποίων 3 στο Δήμο Γρεβενών και 2 στο Δήμο Δεσκάτης.

 

Στην ΠΕ Καστοριάς

·        Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου βρέθηκαν  συνολικά  5 κρούσματα εκ των οποίων 4 στο Δήμο Καστοριάς και 1 στο Δήμο Αργ.Ορεστικού.

·        Το  Σάββατο 21 Νοεμβρίου βρέθηκαν  συνολικά   4 κρούσματα,  εκ των οποίων  3 στο Δήμο Καστοριάς  και  1 στο Δήμο Αργ.Ορεστικού.

·        Την Κυριακή  22 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά  5 κρούσματα   στο Δήμο Καστοριάς.

 

Στην ΠΕ Κοζάνης βρέθηκαν 

·        Την Παρασκευη  20 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά  22 κρούσματα, εκ των οποίων, 9  στον Δήμο Κοζάνης,  06 στο Δήμο Εορδαίας, 03 στο Δήμο Σερβίων, 3 στο Δήμο Βελβεντού και 1 στο Δήμο Βοΐου.

·        Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά 39 κρούσματα, εκ των οποίων, 13 στον Δήμο Κοζάνης,   9 στο Δήμο Εορδαίας, 8 στο  Δήμο  Βοΐου,  5 στο Δήμο Βελβεντού και  4 στο Δήμο Σερβίων

·        Την Κυριακή  22 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά  9  κρούσματα, εκ των οποίων,  5  στον Δήμο Κοζάνης,   1 στο Δήμο Εορδαίας  και  3 στο Δήμο Βελβεντού.

 

 Στην ΠΕ Φλώρινας συνολικά βρέθηκαν

·        Την Παρασκευή  20 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά   19 κρούσματα,  εκ των οποίων:   15 στο Δήμο  Φλώρινας  και   4 στο  Δήμο Αμυνταίου.

·        Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου: βρέθηκαν συνολικά   34 κρούσματα,  εκ των οποίων   31 στο Δήμο  Φλώρινας  και  3  στο  Δήμο Αμυνταίου.

·        Την Κυριακή  22 Νοεμβρίου: βρέθηκαν συνολικά  16 κρούσματα 15 στο Δήμο  Φλώρινας και 1 στο Δήμο Αμυνταίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...