Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ανδρέας Πάτσης: Στην υγειά των ανθρώπων που κρατάνε όρθιο το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

Με μια ευγενική χειρονομία για τις γιορτές, θέλησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους που εργάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Την Τρίτη γύρω στις 14.00 το μεσημέρι, ο εκπρόσωπος του Πολιτικού γραφείου του Βουλευτή, κύριος Ανδρέας Κύρκος μαζί με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κυρία Ευτυχία Καππάτου και την Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κυρία Έφη Ντόβα μοίρασαν εκ μέρους του Βουλευτή από ένα δωράκι για τις γιορτές, στους 280 διακόσιους ογδόντα ανθρώπους που απασχολούνται εκεί.

Σε όλο το προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, μάγειρες, καθαρίστριες, συντηρητές, τραυματιοφορείς και όλους όσους έδωσαν τον αγώνα τους -και συνεχίζουν-στην πανδημία του κορωνοϊού και με μια ευχετήρια κάρτα που έλεγε:

Σας ευχαριστώ για το υπεράνθρωπο έργο σας!

Θερμές ευχές για Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!

Ανδρέας Πάτσης

Βουλευτής Νομού Γρεβενών Νέας Δημοκρατίας

Φυσικά ευχές χωρίς πρόποση δεν γίνεται, για αυτό και ένα καλό κρασί επιλογής του Ανδρέα Πάτση από τον Γρεβενιώτη με την φημισμένη κάβα κύριο Γιώργο Πασσιά, συνόδευε τις παραπάνω ευχές, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα το απολαύσουν στις ιδιαίτερες ημέρες των εορτών με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...