Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Παράδειγμα προς μίμηση η πράξη Αβδελλιώτη που βρήκε σάκο ταξιδιού με 45.000 €

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί πράξη του συμπατριώτη μας Αβδελλιώτη Νικολάου Τακόλα.

Ο αγαπητός σε όλους μας Νίκος, το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Καλαμαριάς... της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει, βρήκε αιφνίδια μπροστά του ένα σάκο ταξιδιού με 45.000 € εν μέσω φοβερής βροχής εκείνη την ώρα. Χωρίς δεύτερη σκέψη κάλεσε την αστυνομία και παρέδωσε τα χρήματα και τα έγγραφα που περιείχε ο σάκος. 

Σύμφωνα με την περιγραφή του, στην αστυνομία όπου έγινε και η καταμέτρηση των χρημάτων μετά από λίγο εμφανίσθηκε και ο άνθρωπος που τα είχε χάσει. Προσεφέρθει να του δώσει μέρος των χρημάτων που ευρέθησαν και φυσικά ο Νίκος το αρνήθηκε.... όσοι γνωρίζετε τον χαρακτήρα του Νίκου το καταλαβαίνετε φαντάζομαι χωρίς να το διαβάσετε. 

Τα χρήματα αυτά ανήκαν σε ένα βιοπαλαιστή οικογενειάρχη ο οποίος έχει ένα παιδί που σπουδάζει στο ΑΠΘ. Η πράξη του Νίκου στις μέρες μας είναι μια πράξη εντιμότητας , ήθους ,μεγαλείου ψυχής και ανθρωπιάς . Από όλους τους συμπατριώτες σου Νίκο .... ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και είμαστε σίγουροι πως θα στο ανταποδώσει ο θεός αυτό που έκανες

 - Ο - Πρόεδρος της Κοινότητας 
Δερπάνης Γ. Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...