Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

ΜΑΙΡΗ ΠΑΙΤΕΡΗ - "ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ" (ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

Η Μαίρη Παϊτερη μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι που σίγουρα θα μας εκπλήξει ευχάριστα. Ένα ζεϊμπέκικο που η λαϊκή χροιά της Μαίρης θα σας ξεσηκώσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Μουσική: Μανώλης Παλαιολόγου 
στίχοι: Ρένα Βασιλείου

Καλή ακρόαση!!!

https://youtu.be/GPGVsERKoyY
ΧΩΡΊΣ ΨΥΧΉ Έριξα την πέτρα μακριά Και με τον κίνδυνο ενωθηκα Έστειλα στο χθες μου δυο φιλιά Έβαλα στη σκέψη μου φωτιά Στην παραφροσύνη της φυγής Τον άγγελο μου περιφρόνησα Πάτησα το γκάζι της ζωης Κι έγινε ο χρόνος δικαστής Ρεφραίν Κυνηγημενη απ'ανθρωπους όσο ζω Με ένα αντίο που μου σπάει το ηθικό Χωρίς ψυχή, χωρίς καρδιά, χωρίς μυαλο Στριφογυριζω σ' έναν πύρινο βυθο Κι έλεγα φοβάμαι μη χαθω Έσπασα καράβια στη στεριά Για να γνωρίσω όσα γνώρισα Έκαψα στον ήλιο τα φτερά Άνοιξα την πόρτα στο βορια Στάθηκα στου δρόμου τα μισά Τον εαυτό μου κατηγόρησα Γύρισα με χάρτινη καρδιά Στου έρωτά σου τα σκαλιά

Βρείτε τη Μαίρη Παϊτέρη στα Sosial Media:
Facebook: https://bit.ly/3gICzqs
Instagram: https://bit.ly/2YQZl9q
Youtube: https://bit.ly/2GgfXB



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...