Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ 1-2 ΚΑΙ 3 ΤΟΥ 50% ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

Θετικότατες οι εξελίξεις για τις επιστρεπτέες προκαταβολής 1-2 και 3 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

     ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αποφάσισε, η ως άνω επιτροπή την περασμένη εβδομάδα,

να δώσει την δυνατότητα  μετατροπής εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ ΣΕ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ένα μέρος των ενισχύσεων στα κράτη μέλη.

     Έτσι σχεδιάζεται από το υπουργείο Οικονομικών η Δωρεάν ενίσχυση να φτάνει στο ποσοστό 50%. Η ως άνω εξέλιξη δίνει τέλος στην ΑΓΩΝΙΑ των επιχειρήσεων και επαγγελματιών οι οποίοι υπολογίζονται σε 145.000.

     Θυμίζουμε ότι το ΠΑΝΣΕΚΤΕ με το υπ αριθμόν πρωτ. 706/14-12-2020, δελτίο τύπου, είχε διαμαρτυρηθεί εντονότατα στα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών ,Εργασίας και Ανάπτυξης για μη ισονομία και κατάφωρη αδικία των συναδέλφων, οι οποίοι είχαν ενισχυθεί με τις επιστρεπτέες προκαταβολές 1-2 και 3 και την ολοκληρωτική επιστροφή τους, εν σχέση με τον 4ο και 5ο κύκλο που οι ενισχύσεις ήταν επιστρεπτέες το 50%.

       Για το Δ.Σ.

Με εκτίμηση

                                                              Ο Πρόεδρος

                                                    Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...