Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Τα κέρδη τους, οι νεκροί μας. Βαδίζουμε στο δρόμο της ανατροπής!

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι , λίγες μέρες πριν την εργατική Πρωτομαγιά , μια Πρωτομαγιά που πρέπει να ξεχωρίσει όχι μόνο για το ξεχωριστό και επίκαιρο μήνυμα της , αλλά και ως μια μαζική καταδίκη απέναντι σε... αυτά που ζούμε εδώ κι ένα χρόνο. Φέτος έχουμε μπροστά μας μια ιστορική πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους της πατρίδας μας , 135 χρόνια από την απεργία στο Σικάγο για το αιματοβαμμένο 8ωρο , η κυβέρνηση νομοθετεί το 10ωρο βάζοντας στον γύψο τα συνδικάτα.

Είναι ώρα ευθύνης και αγώνα για όλους!

Καλούμε σωματεία φορείς κ κάθε εργαζόμενα να προσπεράσει τα παιχνίδια της ήδη απαξιωμένης ΓΣΕΕ , που θέλει να γιορτάσει μαζί με την κυβέρνηση την κατάργηση του 8ώρου, 101 χρόνια μετά την κατάκτηση του στην χώρας μας , το 1920.

Να συμμετάσχει  στην σύσκεψη που οργανώνουν τα ταξικά σωματεία την  Τετάρτη 21 Απριλίου 7 στον προαύλιο χώρου του κέντρου πολιτισμού με σκοπό να οργανώσουμε την απεργιακή μας απάντηση την Πέμπτη 6 Μάη τιμώντας τους νεκρούς της τάξης μας και απαντώντας αγωνιστικά στο αντεργατικό νομοσχέδιο – έκτρωμα της κυβέρνησης που φέρνει τις ανατροπές του αιώνα.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...