Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ρόλλερσκι: Δύο αργυρά μετάλλια η Χαραλαμπίδου και ένα χάλκινο η Κώτσαλου, στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας

Τρία νέα μετάλλια πρόσθεσε στην συγκομιδή της η Ελληνική αποστολή του ρόλλερσκι, που συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες (07-08.10) του Ζλάτιμπορ, στην Σερβία.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου. Η Δραμινή αθλήτρια ...έκανε ατομικά ρεκόρ συγκομιδής βαθμών FIS (98,98 και 114,07) κατακτώντας δύο αργυρά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα των 5 χλμ ΕΤ ανάβαση.

Πολύ καλή εμφάνιση και από την Ιωάννα Κώτσαλου η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο τη δεύτερη και τελευταία ημέρα των αγώνων, στο ίδιο αγώνισμα.

Θυμίζουμε ότι μόλις πριν από μία εβδομάδα (02-03.10), στο Ζλάτιμπορ είχε κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια η Μαρία Ντάνου πετυχαίνοντας δύο σπουδαίες επιδόσεις, κερδίζοντας ισάρριθμα χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα των 5 χλμ ΕΤ.



ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...