Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Κτην. Αστέρας Καληράχης – ΑΕ Λευκίμμης 1-1 (video) - Αποτελέσματα (3ης αγων)

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Λευκίμμη στα Γρεβενά, αν και πήγε με ελλείψεις, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Καληράχης. Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, το ματς πήγαινε από... την αρχή στο Χ και το τελικό 1-1 δείχνει δίκαιο.

ΓΡΕΒΕΝΑ. Τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα της Λευκίμμης, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, κόντρα στον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης.

Με λίγες φάσεις το α΄ μέρος, με την ομάδα της ΑΕΛ να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 29΄ όταν η εκτέλεση φάουλ από πλάγια του Θεοδωράκη ξεγέλασε τους πάντες με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Όμως δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν οι παίκτες της ΑΕΛ αφού στο επόμενο λεπτό ο Πάλλας με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε λίγο καλύτερα, όμως οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 καλύτερες ευκαιρίες να φτάσουν στο γκολ, χωρίς να αλλάζει το σκορ τυου α΄ μέρους.

Διαιτητές: Πολυχρονίου, Σιδέρης (ΕΠΣ Καστοριάς), Αλεξόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων).
Αστέρας Καληράχης: Κοκκινίδης, Κωστούλας, Αποστόλου,, Κοζαδίσογλου, Στεργιόπουλος, Νιάρχος, Τσικόπουλος, Πάλλας, Κουτσάφτης, Σάλα, Ρούσης.
ΑΕ Λευκίμμης:
Γκάγκος, Κωστακιώτης, Αρμενιάκος, Πουλημένος, Βασιλάκης, Ματσοβίλα, Πανταζής, Κυπτίου, Γεωργακόπουλος, Θεοδωράκης, Γρηγοριάδης.

Αποτελέσματα (3ης αγων)
Μ. Αλέξανδρος - Ποσειδών Μηχανιώνας 0-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Μακεδονικός 1-2
Αστέρας Καληράχης - ΑΕ Λευκίμμης 1-1
ΟΦΑΜ - ΦΣ Κοζάνη 2-2
ΑΣ Γιαννιτσά - Εδεσσαϊκός 2-1
ΑΕΠ Κοζάνης - Θύελλα Σαρακηνών 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...