Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Β’ Εθνική Γυναικών: Πανσερραϊκή - ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών 2-1

Η Γυναικεία ομάδα της Πανσερραϊκής νίκησε την αντίστοιχη ομάδα ΑΟ Σειρήνα από τα Γρεβενά με 2-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Ο Αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του... Νέου Σουλίου με τα Κορίτσια της Πανσερραϊκής να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα.
Για την ομάδα των Σερρών τα γκολ πέτυχαν η Πανίδου στο 15ο λεπτό και η Αξιαρλή στο 33ο λεπτό, ενώ για την ομάδα των Γρεβενών η Βλάχου στο 70ο λεπτό σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ντεμπούτο για την Πανσερραϊκή έκαναν οι Αρβανιτίδου και η Πετρίδου, ενώ η σκόρερ του δεύτερου τέρματος Αξιαρλή έκανε ντεμπούτο με την ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα στην Κομοτηνή με αντίπαλο την Ροδόπη 87.

Να αναφέρουμε εδώ ότι η διοίκηση και ο προπονητής της Πανσερραϊκής ευχαριστούν δημόσια την ΠΑΕ Πανσερραϊκός που τους παραχώρησε το λεωφορείο της ΠΑΕ για την μετακίνηση την προηγούμενη εβδομάδα με την Κομοτηνή.

Διαιτητής ήταν ο Σιουμπάρας με Βοηθούς την Δημητριάδου και την Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ (Κομσής): Μανιάκα, Ρωμανίδου, Τιλσίζογλου, Πλακίδου, Νικολαΐδου, Χαραλάμπους (70′ Ρετζέπη) , Κυριακοπούλου (45′ Μανωλιούδη/83’Πετρίδου), Φραγκιαδάκη, Γεωργιάδου, Πανίδου, Αξιαρλή (75′ Αρβανιτίδου).
ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ: Τσαρτσαράκη, Παπανίκου, Στεργιούλα, Κοράβου, Μποζιάρη, Κελεμένη, Αποστολίδου, Αγγελίδου, Ιασπογλίδου, Βλάχου, Λέττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...