Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΘ. ΦΩΛΙΝΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Αθανάσιος Φωλίνας υποδέχθηκε στο γραφείο του, έπειτα από πρόσκληση του ιδίου, τους Γρεβενιώτες αθλητές του Tsepidis Boxing Club, που... διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων Κορασίδων & Παμπαίδων Παγκορασίδων.

Αναλυτικά στο παραπάνω Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αγία Βαρβάρα Αττικής από τις 11/11/2021 έως και τις 14/11/2021 ο Γάκης Γεώργιος κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Τσεπίδης Αχιλλέας κατέλαβε στο βάθρο των νικητών την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, ενώ ο Παναγιώτης Χαραλαμπίδης σε ένα συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στα σημεία κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο!

Ένας ακόμη αθλητής του ίδιου συλλόγου, ο Καράκαρης Θωμάς-Παναγιώτης ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, κατέκτησε πριν από ενάμιση μήνα το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 63 κιλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων που διεξήχθη στην Άρτα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών συνεχάρη τους αθλητές, τους τόνισε την αξία της δια βίου άθλησης και τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη, πολλές ακόμη επιτυχίες και πρόοδο στη ζωή τους.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΩΛΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...