Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το οικονομικό έτος 2022

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το οικονομικό έτος 2022, όπως παρουσιάστηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και... Διοίκησης Μενέλαο Μακρυγιάννη.

Ο προϋπολογισμός είναι αυξημένος κατά €23.000.000 περίπου σε σχέση με πέρυσι και η αύξηση αφορά κυρίως το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Γεγονός που επιβεβαιώνει την σκληρή εργασία της Περιφερειακής Αρχής.

Ένας ρεαλιστικός προϋπολογισμός, με ρεαλιστικές δυνατότητες πραγμάτωσης, ο οποίος εξασφαλίζει την αξιοπιστία της χρηματοδοτικής πολιτικής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και στον οποίο αποτυπώνεται η σταθερή προσήλωση της περιφερειακής αρχής στον αναπτυξιακό προσανατολισμό και η συνεχής προσπάθεια για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...