Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχτηκε στη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου 2021 προκειμένου να διενεργήσει τις εκλογές του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων Πόλεως και Περιφέρειας Γρεβενών για την... ανάδειξη 
α) Διοικητικού Συμβουλίου, 
β) Ελεγκτικής Επιτροπής, 
γ) Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Γρεβενών, 
δ) Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, και 
ε) Αντιπροσώπευση σε τριτοβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση, σε συνεδρίαση της την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 7:00 μμ λαμβάνοντας υπόψην το γεγονός ότι αρκετοί συνάδερφοι δεν κατάφεραν να ψηφίσουν επειδή βρίσκονται σε μακρινή απόσταση για εργασίας ή εργάζονται μέχρι αυτήν την ώρα και προκειμένου να εξασφαλίσει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και απρόσκοπτη συμμετοχή στις εκλογές των μελών του σωματείου αποφάσισε:

Οι εκλογές του σωματείου να πάρουν τετράωρη παράταση για την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου του 2021 και για τις ώρες από 4:00μμ έως 8:00μμ.

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...