Τα Υλικά που θα χρειαστείτε:
330 μλ κεφίρ
300 γρ αλεύρι που φουσκώνει
Για το σερβίρισμα
Μέλι
Κανέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κεφίρ μαζί με το αλεύρι που φουσκώνει και ανακατεύουμε με την μαρίζ μέχρι να έχουμε μια κολλώδες ζύμη.
Βάζουμε την ζύμη σε ένα κορνέ και κόβουμε την άκρη .
Τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέσα σε ηλιέλαιο πατώντας κάθε φορά μια ποσότητα ζύμης και κόβοντάς την με ένα ψαλίδι.
Τους ανακατεύουμε και τους βγάζουμε μόλις πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι Λουκουμάδες με 2 υλικά έτοιμοι σε 10 λεπτά!!
Καλή σας επιτυχία!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...