Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Έφτασαν αυτοκίνητα από Ιαπωνία αλλά θέλουν ξεπάγωμα

Αγωνία επικρατούσε στο λιμάνι του Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας μέχρι την ημέρα της παραλαβής των οχημάτων απο Ιαπωνία . Το πλοίο -φορτηγό αγνόησε τις καταιγίδες σε θερμοκρασίες -19 υπο το μηδέν και αναγκαστικά για να... προλάβει τις νέες αυξημένες τιμές έσπευσε να ολοκληρώσει την μεταφορά πριν τον ερχομό του 2022.

Αυτό όμως δεν βγήκε σε καλό καθώς όλοι γνωρίζουμε οτι “το γοργόν και χάριν έχει” αλλά σε αυτήν την περίπτωση αρμόζει καλύτερα το “όποιος βιάζεται σκοντάφτει”.

Τα οχήματα που έφτασαν στο λιμάνι του Βλαδιβοστόκ είχανε πιάσει πάγο και μάλιστα είχανε γίνει ένα με το πλοίο.
Ο Ρώσος πωλητής Alexander Bagola ενημέρωσε τον τύπο ότι πολλά απο αυτά τα οχήματα θα έμπαιναν σε εκθεσιακό χώρο και αρκετά απο αυτά είναι ηλεκτρικά όπως Nissan Leaf και άλλα οχήματα υβριδικά της εταιρείας Toyota και Honda.

Oι φωτογραφίες σοκάρουν.


(ΦωτοREUTERS)

O Evgney Tishkovets (weather expert) τόνισε οτι το αλατόνερο που έχει περάσει παντού σε αυτά τα οχήματα είναι οτι χειρότερο μπορούσε να συμβεί καθώς μηχανικά αλλά και ηλεκτρονικά μέρη των οχημάτων θα έχουν υποστεί ζημιές ενώ η λαμαρίνα του οχήματος θα διαβρωθεί με το πέρασμα των χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...