Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Υπάρχει ελπίδα…..

Έμεινα έκπληκτος αυτές τις μέρες παρατηρώντας από απόσταση χωρίς να τους ενοχλήσω και να πιστοποιήσω την παρουσία μου, δύο συμπολίτες μας τον Κώστα, συνταξιούχο πρώην Διευθυντή... Εφορίας στην Θεσσαλονίκη και νυν μόνιμο κάτοικο της πόλης μας και τον Θανάση συνταξιούχο πρώην υπάλληλο του Δήμου μας.
Και οι δύο τους πήραν τους δρόμους και στην Περιφερειακή οδό, όπου τους εντόπισα και κρατώντας από μια μεγάλη σακούλα, μάζευαν τα σκουπίδια που εμείς οι άθλιοι του κόσμου ασυγκίνητα πετάμε.
Δεν θα αναφέρω τα επίθετα τους γιατί δεν γνωρίζουν την κίνησή μου και φυσικά δεν πήρα την άδεια τους για να κάνω αυτήν την ανάρτηση. Έπρεπε να το κάνω σαν ένα παράδειγμα υψηλής ποιότητας συνείδησης που διακρίνει αυτά τα δύο άτομα και που θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει βίωμα και συνήθεια όλων μας.

Μετά τιμής,
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...