Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Χαμός στο διαδίκτυο με ποιηματάκι που εμπνεύστηκε ο Δάντης κατά του πρωθυπουργού

Πάνω από 20.000 αναρτήσεις με… στιχάκια κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Έκρηξη» στο ελληνικό Twitter προκάλεσε η ποιητική αφιέρωση με αιχμές που έκανε ο Χρήστος Δάντης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή...

την απαγόρευση της μουσικής που έχει αφήσει άνεργους χιλιάδες καλλιτέχνες και «χαντακώνει» εκ νέου τον κλάδο της εστίασης.

Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτησή του αγαπημένου τραγουδιστή έγινε viral με αποτέλεσμα πάνω από 20.000 χρήστες να έχουν εμπνευστεί τα δικά τους δημιουργήματα και να τα αναρτούν με το hashtag #Δικό Σας Συνάδελφοι.

Απολαύστε μερικές από τις ποιητικές αναρτήσεις:

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">Εμβολιο όταν έκανε<br>Μας έδειξε βυζάκι<br>Πιο βλάκας κι απ τον Ραν Ταν Πλαν<a href="https://twitter.com/hashtag/%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF_%CF%83%CE%B1%CF%82_%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CE%BF%CE%B9?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#δικο_σας_συναδελφοι</a></p>&mdash; TO ΚΑΦΑΟ (@antsket) <a href="https://twitter.com/antsket/status/1481593190780129280?ref_src=twsrc%5Etfw">January 13, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...