Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Ανοικτή συζήτηση – διαβούλευση με θέμα την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πιστοποίηση των ΚΥΔ, στα πλαίσια του ΟΣΔΕ, για τα έτη 2022-2027

Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ) και ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Κοζάνης, καλούν τους Γεωτεχνικούς – Μέλη τους σε ανοικτή συζήτηση – διαβούλευση μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα... την ‘’Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πιστοποίηση των ΚΥΔ, στα πλαίσια του ΟΣΔΕ, για τα έτη 2022-2027’’.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ.. μέσω της υπηρεσίας ΖΟΟΜ meeting.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία τους, στη διεύθυνση geoteedm@gmail.com προκειμένου να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
της Δ.Ε. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Π.Δ.Μ.
Θεόδωρος Γ. Σιόγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...