Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Φωτογραφίες ντοκουμέντα: Αυτοί είναι οι δράστες της δολοφονίας του Άλκη

Δείτε τις φωτογραφίες – Μέσα από τη δικογραφία ξεδιπλώνεται λεπτό προς λεπτό το σκηνικό του θανάτου με τους συλληφθέντες να «δίνουν» ο ένας τον άλλο


Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τους συλληφθέντες αλλά και... το σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο Άλκης, όπως αποτυπώνονται στη δικογραφία, παρουσιάζει το protothema.gr.

Μέσα απο τη δικογραφία ξεδιπλώνεται λεπτό προς λεπτό το σκηνικό του θανάτου με τους συλληφθέντες να δίνουν ο ένας τον άλλο προσπαθώντας να αποτινάξουν απο πάνω τους την ευθύνη της ανθρωποκτονίας του Άλκη Καμπανού και της απόπειρας ανθρωποκτονίας των δύο φίλων του.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη αναμένεται να κινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.








πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...