Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΓΡΕΒΕΝΑ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης-Π/Κ Γρεβενών ανακοινώνεται ότι: Tην Τετάρτη 16.02.2022 θα γίνουν 2 ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα μεταξύ 07:45 έως 08:30 και από ώρα 13:00 έως 13:30 στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Γρεβενών:...Μηλιά, Κιβωτός, Άγιος Γεώργιος, Κληματάκι, Κριθαράκια, Κοκκινιά, Νέα Τραπεζούντα, Πολύδενδρο, Ελεύθερο, Βατόλακκος, Ζοοmserie, Ξενοδοχείο Αχίλλειον.

Επίσης την ίδια ημέρα και από ώρα μεταξύ 07:45 έως 08:30 και από ώρα 13:00 έως 13:30 θα γίνoυν 2 ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Γρεβενών: Πόρος, Μυρσίνα, Βατόλακκος, Ασπρόκαμπος, Μικροκλεισούρα, Ταξιάρχης, Εγνατία οδός στο ύψος της σήραγγας Ταξιάρχη,Καλαμήτσι, Πανεπιστήμιο, ΚΤΕΟ, ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ, Βιολογικός Καθαρισμός Γρεβενών,Λαγγαδάκια, Μύλοι Χαλάτσογλου.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.
Απόστολος Παπασίμος
Αναπληρωτής Προϊστάμενος Π/Κ Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...