Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Δωρεάν Πρόγραμμα Ταχύρυθμης Επαγγελματικής Κατάρτισης για επαγγελματίες Μελισσοκόμους

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΓΡΕΒΕΝΩΝ του ΕΛ.Γ.Ο. – «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με την ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, θα υλοποιήσει Δωρεάν Πρόγραμμα Ταχύρυθμης Επαγγελματικής Κατάρτισης για επαγγελματίες Μελισσοκόμους, σε... εφαρμογή της δράσης 1.3: «Εκπαιδεύσεις μελισσοκόμων του προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για το έτος 2022» και του Καν.(Ε.Ε) αριθμ. 1308/2013.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί  στις 18, 19 και 20 Απριλίου 2022 και ώρες  10:00πμ – 15:00μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «ΠΕΤΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ» της ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Η επιλογή των ενδιαφερομένων θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας κατόπιν αίτησής τους ηλεκτρονικά στο e-mail: andrianavasilopoulou@yahoo.gr

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Κατά την πραγματοποίηση του προγράμματος θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον Covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη Γεωπόνο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΓΡΕΒΕΝΩΝ, κ. Βασιλοπούλου Ανδριάνα στα τηλέφωνα 2462084280, 6978890064 ή ηλεκτρονικά στο e-mail: andrianavasilopoulou@yahoo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...