Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Aυξήσεις στο ψωμί: Μπορεί να γίνει παρέμβαση στην τιμή του αλευριού-Η απάντηση Γεωργιάδη

Για το εάν μπορεί να γίνει παρέμβαση στην τιμή του αλευριού προκειμένου ο αρτοποιός να κάνει απόσβεση των 30 λεπτών σε κάθε ψωμί και να έχει και εκείνος το δικό του κέρδος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων από δημοσιογράφο της... τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.


“Το σιτάρι δεν είναι εγχωρίως παραγόμενο προϊόν παρά σε μικρή ποσότητα. Η μεγαλύτερη ποσότητα είναι εισαγόμενη”, απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.
Στην πρόταση των αρτοποιών να επιδοτηθούν οι εισαγωγείς για να φτάνει φθηνότερη η πρώτη ύλη σε αυτούς, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ” να επιδοτήσουμε το ρεύμα, το σιτάρι και πόσα άλλα αγαθά ακόμα;”

Και συνέχισε λέγοντας ότι ” Η επιδότηση ρεύματος θα φτάσει στο φούρνο. Ο φούρνος είναι μια ενεργοβόρος επιχείρηση. Άρα η επιδότηση στο ρεύμα θα φτάσει σε μεγαλύτερο ποσοστό στο φούρνο ” και συμπλήρωσε και ότι ” η κυβέρνηση αυτή και ο Πρωθυπουργός είναι δίπλα σε όλες τις επιχειρήσεις από την πρώτη μέρα της πανδημίας και από την πρώτη ημέρα του πολέμου “.


 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...