Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Κοινωνικός Τουρισμός: Για ποιους παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων

Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εταιρειών για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ΔΥΠΑ 2022-2023.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΥΠΑ, έως την... Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα 23:59, μπορούν οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στο Μητρώο Παρόχων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2022-2023, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης:
https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parohoi-tourismou

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού

Επιδότηση: Ποιες είναι οι τιμές

Οι φετινές αυξημένες τιμές επιδότησης αφορούν σε όλες τις κατηγορίες καταλυμάτων (5-12% σε ξενοδοχεία και 3-8% σε ενοικιαζόμενα δωμάτια), ώστε να καλυφθεί το αυξημένο κόστος και να εξασφαλιστεί μεγάλη συμμετοχή.

Επιπλέον, για τον μήνα αιχμής Αύγουστο προβλέπεται αύξηση της επιδότησης κατά 20% όπως και πέρυσι, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων τη συγκεκριμένη περίοδο. Η αύξηση θα ισχύει για όλο το χρόνο για τα καταλύματα της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου. Εκτός από τη διαμονή σε τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η συμμετοχή της γενικής κατηγορίας των δικαιούχων ανέρχεται σε 25%, των πολυτέκνων σε 20%, ενώ για ΑμεΑ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
διατίθενται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...