Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η Διοίκηση του Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ενημερώνει τους φίλους του συλλόγου, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα... 30€, 50€ και 100€ και περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες, φιλικούς -κυπέλλου και πρωταθλήματος .
Η ομάδα των Γρεβενών θα συμμετάσχει για 4η συνεχή χρονιά στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, αποτελώντας μάλιστα τον μοναδικό εκπρόσωπο της Δυτικής Μακεδονίας.

Φέτος για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα σε συμπατριώτες μας που κατοικούν σε άλλες πόλεις ή στο εξωτερικό, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας.
Οποιοσδήποτε θέλει να αποκτήσει κάρτα διαρκείας μπορεί να επικοινωνήσει στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook Πρωτέας Γρεβενών,στο Instagram proteasbc_1987 ή μέσω του email του συλλόγου f.o.proteas1987@gmail.com.
Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...