Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Σαμαρίνα Γρεβενών: Πρόταση γάμου – έκπληξη με… κλαρίνα και αυτοσχέδιο τραγούδι

Πρόταση γάμου– έκπληξη και μετα… μουσικής στα Γρεβενά. Ζευγάρι διασκέδαζε σε πανηγύρι, με παραδοσιακά τραγούδια και κλαρίνα στη Σαμαρίνα.

Ο άνδρας είχε…

συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή να πλησιάσει το τραπέζι τους και να  κάνει την πρόταση γάμου… αντ’ αυτού τραγουδιστά στην σύντροφό του.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, kozanimedia.gr, η κοπέλα κάθεται αμέριμνη στο τραπέζι, με τον καλό της δίπλα της και την υπόλοιπη παρέα όταν ο τραγουδιστής φτάνει κοντά τους.

Τότε αρχίζει να αυτοσχεδιάζει και να της τραγουδάει: «πες μου αν θέλεις γυναίκα μου να σε κάνω… στεφάνι να σου βάλω…» όπως είχε κανονίσει με τον μέλλοντα γαμπρό.

Η κοπέλα συγκινημένη και τρισευτυχισμένη γύρισε προς τον σύντροφό της, τον φίλησε τρυφερά, ενώ εκείνος της έδωσε και δαχτυλίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...