Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Γρεβενών: Στη Θεία Λειτουργία της Βάλια Κάλντα ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης (Βίντεο+Φωτογραφίες)

Με αφορμή τη σημερινή «Ημέρα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος», όπως έχει καθιερωθεί από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2022, χοροστατούντος... του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ.Δαβίδ, η ετήσια Θεία Λειτουργία στη Βάλια Κάλντα, παρουσία -μεταξύ άλλων- του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Χρήστου Τριγώνη και του Προέδρου της Κοινότητας Περιβολίου Ιωάννη Ντόντου.

Μετά τον αγιασμό της πρωτομηνιάς για την αρχή του Εκκλησιαστικού Έτους, ο Σεβασμιώτατος καθαγίασε τον μεγάλο ξύλινο Σταυρό που κοσμεί την είσοδο του Εθνικού Δρυμού της Πίνδου, ο οποίος αποτελεί μία ευγενική δωρεά του συνδημότη μας Αδάμου Ράσσιου και της Κοιν.Σ.Επ. “Γεωθαύματα Ελλάς” .








Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...