Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Άφωνη η «επικεφαλής του στρατεύματος» κατά το Σύνταγμα!

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχίζει να γελοιοποιεί τον θεσμό

Την ώρα που για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση υπάρχει σαφής καταγγελία ότι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθούσε την... στρατιωτική ηγεσία της πατρίδας μας, η κατά το Σύνταγμα επικεφαλής τον ΕΕΔ, παραμένει άφωνη.

Η συνεχιζόμενη «κατάδυση» της Σακελλαροπούλου, συμπαρασύρει μαζί της όχι μόνο τον θεσμό της προεδρίας, αλλά και το ίδιο το πολίτευμα.

Έχει προηγηθεί φυσικά η παρατεταμένη αφωνία της για την εξίσου πρωτοφανή υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, που εάν διαπιστωθεί πως έγινε για πολιτικούς και όχι εθνικούς λόγους, τότε τεκμηριώνει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Η πρόεδρος όμως παρότι ρυθμιστής του πολιτεύματος, συμβάλλει στην απορρύθμιση του, παριστάνοντας ότι «δεν είδε και δεν άκουσε»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...