Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Υπογράφηκε η Σύμβαση για τον δρόμο Κρανιάς-Δοτσικού

Με κάθε επισημότητα, στις, 08/12/2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κασαπίδης Γεώργιος, και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, κ. Φωλίνας Αθανάσιος, υπέγραψαν τη σύμβαση Βελτίωσης Επαρχιακής Οδού Κρανιάς-Γρεβενών, παρουσία και του... Προέδρου της Τ.Κ. Κρανιάς, κ. Γκιουζέλη Αθανάσιου.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό μελέτης 280.000€, και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Στον δρόμο θα γίνουν τμηματικές ασφαλτοστρώσεις, και όπου χρειαστεί θα κατασκευαστούν υποβάσεις, με τις υποδείξεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Γρεβενών.

Η Π.Ε. Γρεβενών, και συνολικά η Περιφερειακή Αρχή, με έργα ουσία που αποτελούσαν αίτημα ετών, συνεχίζουν να θέτουν σε προτεραιότητα τις υποδομές που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                    ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...