Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Σεισμός στην Τουρκία: Ολλανδός ερευνητής προέβλεψε τον εγκέλαδο λίγες ώρες νωρίτερα – Το tweet που έκανε και επιβεβαιώθηκε

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η πρόβλεψη που είχε κάνει πριν λίγα 24ωρα ένας Ολλανδός ερευνητής για τον Εγκέλαδο που χτύπησε την Τουρκία, η οποία επιβεβαιώθηκε.

Συγκεκριμένα, στις 3 Φεβρουαρίου ο Φρανκ Χούγκερμπιτς από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey» είχε γράψει στο Twitter στις 3 Φεβρουαρίου πως «αργά ή γρήγορα θα γίνει ένας σεισμός περίπου 7,5 Ρίχτερ σε αυτή την περιοχή (Νότια-Κεντρική Τουρκία, Ιορδανία, Συρία, Λίβανος)».

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος επιβεβαιώθηκε με το tweet του να έχει γίνει viral με χιλιάδες σχόλια.
Ο ίδιος αναφέρει σε σημερινή του ανάρτηση:

«Συμπαραστέκομαι με όλη μου την καρδιά σε όλους όσοι επλήγησαν από τον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία. Όπως δήλωσα νωρίτερα, αργά ή γρήγορα αυτό θα συνέβαινε σε αυτή την περιοχή, παρόμοια με τα έτη 115 και 526. Πριν από αυτούς τους σεισμούς προηγείται πάντα κρίσιμη πλανητική γεωμετρία, όπως είχαμε στις 4-5 Φεβρουαρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...