Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Χρήστος Τριγώνης : «Η νέα 13ης Οκτωβρίου θα σώζει ζωές.»

Για το μεγάλο έργο της ανάπλασης της αστικής οδού 13ης Οκτωβρίου που τρέχει ο Δήμος Γρεβενών- Municipality of Grevena και είναι σε πλήρη εξέλιξη, αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρήστος Τριγώνης κατά τη διάρκεια της... ενημερωτικής ημερίδας «Η Οδική Ασφάλεια στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών» που έλαβε χώρα την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στην Αίθουσα “Πέτρος Σιούλης”.

Ο κ.Τριγώνης, παρουσιάζοντας τη νέα μορφή που θα έχει σε λίγους μήνες η 13ης Οκτωβρίου, τόνισε ότι το κομβικό αυτό έργο του Δήμου Γρεβενών, προϋπολογισμού 3,6 εκατομμυρίων ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, περιλαμβάνει ένα πλήθος στοχευμένων παρεμβάσεων που θα μεταμορφώσουν μία από τις πιο νευραλγικές οδικές αρτηρίες της πόλης σε πρότυπο οδικής ασφάλειας, συνεισφέροντας καταλυτικά στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, προστατεύοντας έτσι οδηγούς και πεζούς.
Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων υπογράμμισε τις συνεχείς δράσεις της Δημοτικής Αρχής για την οδική ασφάλεια που πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, μέσα από τον κορυφαίο θεσμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στον οποίο συμμετέχει κάθε χρόνο κερδίζοντας ήδη τρία πανελλαδικά βραβεία, όπως και στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Γρεβενών, το πρώτο που εγκρίθηκε στη χώρα.
Κλείνοντας, ο Χρήστος Τριγώνης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη για τη συνεχή στήριξη του στην υλοποίηση του σπουδαίου αυτού έργου, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...