Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Εθελοντισμός: Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γρεβενών

Στο πλαίσιο ενδυνάμωσης του εθελοντισμού, που αποτελεί μια ανιδιοτελή πράξη κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, η Δημοτική Αρχή απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής - σε όσους δημότες το επιθυμούν - να ενταχθούν στο... Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γρεβενών.

Ο εθελοντισμός περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις σε διάφορους τομείς, όπως μεταξύ άλλων:

·         Δραστηριότητες στις κοινότητες (συλλογή σκουπιδιών από δημόσιους χώρους, συλλογική δράση για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος, ή πληροφόρηση για ένα πρόβλημα της κοινότητας).

·         Δραστηριότητες για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων (προετοιμασία για μια φυσική καταστροφή, προφύλαξη θυμάτων μιας καταστροφής από κίνδυνο, οργανωμένη αντίδραση σε μια καταστροφή, κλπ.).

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής των ενδιαφερομένων γίνεται μέσω του επισυναπτόμενου εντύπου εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το οποίο πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση sanidamaria@0641.syzefxis.gov.gr (Υπεύθυνη Υπάλληλος: Μαρία Σανίδα-Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2462353420). 

Έντυπο-Συμμετοχής Λήψη

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...