Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο Λάζαρος Κυρίζογλου (video)

Νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ εκλέχτηκε ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης,  μετά την παραίτηση του Δημήτρη Παπαστεργίου και υπουργοποίησή του στο... Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου είναι ένας από τους πιο έμπειρους αυτοδιοικητικούς της χώρας, με πολυετή θητεία στη θέση του Δημάρχου (Αμπελοκήπων- Μενεμένης) αλλά και στην ΚΕΔΕ, ενώ να σημειωθεί πως ήταν ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου.

Τον νέο Πρόεδρο ψήφισε ομόφωνα το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, ενώ κατά την αποχώρησή του ο Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε πως θα παραμείνει πάντα αυτοδιοικητικός και Δήμαρχος, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αλλαγές είχαμε όμως και στις θέσεις των Αντιπροέδρων. Ο Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας και μέχρι πρότινος Β’ Αντιπρόεδρος, γίνεται πλέον Α’ Αντιπρόεδρος. Την θέση του Β’ Αντιπροέδρου λαμβάνει ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνεδρίαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...