Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Έως τις 8 Νοεμβρίου η περίφημη έκθεση για τους αδελφούς Μανάκια στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Γρεβενών «Αριστοτέλης Βαρσάμης» (Φωτογραφίες)

Η μοναδική έκθεση για τους πρωτοπόρους αδελφούς Μανάκια, που φιλοξενείται στη Δημοτική Αίθουσα Τέχνης «Αριστοτέλης Βαρσάμης» στο ισόγειο του Δημαρχείου Γρεβενών, παρατείνει τον χρόνο λειτουργίας της έως και την... Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του κόσμου.

Η έκθεση είναι ανοιχτή όλες τις ημέρες της εβδομάδας (19:00-21:00) καθώς και το πρωινό αυτού του Σαββάτου (11:00-13:00), ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Για πρωινές ξεναγήσεις, σχολείων, τμημάτων, ομάδων, συλλόγων, μπορείτε να τις προγραμματίσετε - κατόπιν συνεννόησης - με τους υπεύθυνους της έκθεσης στο τηλέφωνο 2462501198 ή ηλεκτρονικά στο info@manakiafestival.gr.

Σας Περιμένουμε!


Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...